Telefoonnummer en email


Audio voorbeelden
Home
Telefoonnummer en email
Audio voorbeelden
Leuke commercials

Hallo....

Ik ben Jos Bergenhenegouwen en ik spreek in. Televisieprogramma's, commercials, promo's, bedrijfspresentaties, instructievideo's, trailers, voice-response systemen en alles wat er verder in te spreken valt. Verzin het maar.

Nog afgezien van het feit dat ik uitsluitend topkwaliteit lever, bied ik ook een extra garantie. Als de ingesproken tekst niet naar wens is, volgt er geen factuur. Een beter garantiebewijs is eigenlijk niet denkbaar.

Ik kan inspreken in een studio bij de opdrachtgever, maar ik kan de tekst ook opnemen in mijn eigen (professionele) studio en digitaal versturen. De tweede oplossing is uiteraard iets goedkoper.

Snelle levering is een ander voordeel. Als het moet kan een tekst vaak al binnen een paar uur ingesproken retour zijn. Dat ik desgewenst (gratis) meedenk over de inhoud van de tekst en het taalgebruik, spreekt voor zich.

Hieronder staan twee korte demo's, die laten horen dat ik iedere tekst aan kan. Selling, corporate, informatief, vertrouwd, zakelijk, verhalend, actie..., 't kan allemaal. Het werkt vlot en het is altijd goed. Fijn voor wie op zeker wil spelen. En... het is betaalbaar. Binnenkort een voiceover nodig? Neem contact op!

Bel vrijblijvend met 070 - 3.912.912 of 06 - 28.27.26.25.

Jos Bergenhenegouwen demo 1
Jos Bergenhenegouwen demo 2

Is het handig om deze pagina op te slaan bij de Favorites of Bookmarks onder het kopje Voiceovers?

(Ik werk en heb gewerkt voor o.a.: Achmea, Amstel, ANWB, Arrow, Blokker, Blue Circle, Bovag, DAF, Dirk, Doeland, Dr. Pepper, Endemol, Eneco, Eyeworks, Heineken, Hyundai, KLM, KPN, Mediamarkt, Nederland 1/2/3, Nederlands Philharmonisch Orkest, Opel, Paramount, Philips, Postcodeloterij, Randstad, Reaal, RTL, Skania, Sony, Talpa, Toyota, Veronica, Wibra ...en duizenden anderen.)


Jos Bergenhenegouwen
Winnaar van de Marconi Award 
voor "de beste radiostem van 1999"
en opnieuw Top 3 genomineerd in 2001 en 2002